Ammouliani.ro

Thalassa Boutique Hotel

Un hotel boutique nou și modern, cu o notă de lux. Thalassa Hotel este unitatea de cazare ideală pentru vacanțe fără griji la mare. Condus de familia Martygaki, care a creat un loc cu gust plin de lux, facilități și servicii excelente.

Decorarea fiecărui colț al hotelului este inspirată de aura liniștită a mării – un loc perfect pentru relaxare. Ospitalitatea greacă își găsește semnificația în hotelul Thalassa, deoarece proprietarii și personalul sunt întotdeauna dispuși să parcurgă un kilometru în plus și să te asiguri că te bucuri de fiecare moment al vacanței.

Facilități camere


Bucurați-vă de o escapadă romantică în camerele noastre duble de lux, complet echipate. Sentimentul insulei este prezent la fiecare colț și te ajută să te relaxezi și să te bucuri de insula, care trăiește la maxim.

Beneficiați de vacanțele dvs. în camerele noastre triple și convenabile și moderne. Bucurați-vă de insula și relaxați-vă într-un spațiu luxos, dar tradițional.

Camerele noastre spațioase de familie sunt ideale pentru acomodarea familiei tale.

Fiecare cameră este dotată cu frigider, TV, aer condiționat și balcon. La facilitățile noastre puteți găsi, de asemenea, o grădină și o zonă de grătar. Parcare publică gratuită este disponibilă și în apropiere.

Facilități hotel


Mic dejun, Frigider, Televizor, Room service, Aer condiționat, BBQ, Mic dejun în cameră, yona lounge / zona TV, Grădină, Securitate, Balcon, Parcare, Siguranță, Serviciul zilnic de curățenie, Animalele de companie sunt binevenite, Wifi

Contact


Ammmouliani, Chalkidiki, 63075, Grecia

Telefon: +30 6948525921, +30 2377051098

E-mail: thalassahotel@hotmail.com

www.thalassa-ammouliani.com

Regiunea


Insula Ammouliani este singura insulă locuită din Halkidiki, situată în partea de vest a peninsulei Athos. Insula este ușor accesibilă și oferă vederi impresionante asupra Muntelui Athos. Dacă aveți întrebări cu privire la transferul dvs. pe insulă sau la hotelul nostru, nu ezitați să ne contactați.

Transportul spre insulă


Pentru transportul spre insula cu autobuzul (KTEL), puteți găsi programul autobuzelor pe site-ul web: www.ktel-chalkidikis.gr

Programul navelor din Tripiti spre Ammouliani și viceversa.

Galerie foto


2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *