Ammouliani.ro

Villa Chara

Villa Chara - Ammouliani - Ammouliani

Villa Chara este situată pe insula Amouliani din peninsula Halkidiki.

Este situată la doar 10 metri distanță de mare și are o vedere magnifică la Muntele Athos și la plajele unice ale insulei. În fiecare zi sunt organizate excursii la Muntele Athos și in jurul insulei.

Primul etaj, în suprafață de 55 mp dispune de o bucătărie, o cameră de zi, canapea extensibilă, un dormitor single, toaletă și o terasă spațioasă cu vedere la mare.

Etajul al doilea, în suprafață de 55 mp, cu scări interioare din lemn, trei dormitoare duble, două băi din care una cu cadă.

Balcoane cu vedere frumoasă, aer condiționat în toate camerele, cameră de zi și bucătărie fac din Villa Chara o alegere perfectă pentru o vacanță petrecută cu familia sau cu grupul de prieteni. Bucătăria este dotată cu frigider și congelator.

Livingul cu șemineu, TV, DVD și CD player, curtea mare placată cu gresie și șezlonguri, vă stau la dipoziție pentru o vacanță reușită.

Există un apartament separat la parterul vilei (ilustrat pe ultimele fotografii), cu 2 dormitoare, living cu bucătărie completă, aer condiționat, TV.

Casa poate găzdui 6-8 persoane. Este situată la ieșirea din sat spre plajele insulei și are acces direct la magazine și restaurante.

Închirierea de bărci este o posibilitate pe insulă, care pot fi folosite pentru a explora insulele mai mici din jurul Ammouliani. O activitate preferată a oaspeților!

Pe insulă există un medic, un centru de sănătate și o farmacie. Majoritatea obiectivelor și a plajelor sunt accesibile pe jos, dar accesul la unele dintre plajele mai îndepărtate necesită o mașină.

La aproximativ 200 de metri de casă spre partea de vest există o plajă liniștită foarte prietenoasă pentru copii.

Contact


Villa Chara
Ammouliani, Halkidiki, Grecia

Email: info@villachara.com
Mob.: +306946003661

Transportul spre insulă


Pentru transportul spre insula cu autobuzul (KTEL), puteți găsi programul autobuzelor pe site-ul web: www.ktel-chalkidikis.gr

Programul navelor din Tripiti spre Ammouliani și viceversa.

Galerie foto


Imagini: Claudiu VATAU, Ovidiu OPREA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *