Ammouliani.ro

Hotel Ammouliani

Cazare la Hotel Ammouliani din Ammouliani

Hotelul oferă 25 de camere, cu opțiuni de paturi individuale, cu paturi duble și cu paturi triple. Pentru familii hotelul oferă camere interconectate, o modalitate excelentă pentru tine și copiii tăi de a vă bucura de confidențialitate, spațiu și securitate în vacanță.

În cele 5 camere superioare, construite în anul 2007, onorând nevoile clientului nostru, am proiectat un spațiu special, cu verandă privată și vedere la mare, la Siggitic Golf și Muntele Athos. (Aghion Oros).

Facilități camere


Toate camere hotelului dispun de balcon, minunată vedere la mare și vedere la Muntele Athos, conexiune la internet gratuită prin Wi-Fi, aer condiționat, linie telefonică directă, radio, televiziune, frigider, uscător de păr, room service, mic dejun.

Facilități hotel


Bucurați-vă de vacanța dumneavoastră, de zona de SPA cu jacuzzi, construită în 2013.

Vederea, natura și relaxarea sunt câteva dintre elementele barului hotelului. Pentru cafeaua de dimineață sau băutură de seară, relaxați-vă și bucurați-vă de momentele dumneavoastră unice.

Din 2013 oferim clienților noștri o și o sală de fitness.

Începând cu anul 2013, hotelul oferă o sală de conferințe cu echipamente tehnologice avansate, formând locul perfect pentru întâlniri de afaceri și evenimente corporative. Complet flexibilă, sala noastră de conferințe poate găzdui până la 50 de persoane într-o varietate de aranjamente.

Contact


Ammouliani, Chalkidiki, 63075, Grecia

E-mail: info@hotelammouliani.gr

Telefen: +30.2377051297, +30.2377051120

Fax: +30.2377051130

www.hotelammouliani.gr

Regiunea


Ammouliani este singura insulă din Chalkidiki. Pe drum, insula, este la doar 122 km distanță de Salonic și poate fi accesata cu feribotul, prin portul Trypiti (8 kilometrii pe șoseaua Ierrissos-Ouranoupolis). Călătoria cu bacul alături de pescăruși, durează doar 15 minute. Hotelul Ammouliani se află pe dealul din stânga, la 200 de metri de port și poate fi observat cu ușurință chiar și de pe feribot.

Ammouliani este o combinație ideală de nisip auriu, natură verde și ospitalitate greacă, formând un tablou care așteaptă să fie descoperit. Pentru cei care caută să înoate cu tot confortul, există trei plaje organizate, la o distanță mai mică de 1,5 km de hotel. Cu toate acestea, există numeroase golfuri retrase, frumoase pentru cei care doresc calm și relaxare.

Trasnsportul spre insulă


Pentru transportul spre insula cu autobuzul (KTEL), puteți găsi programul autobuzelor pe site-ul web: www.ktel-chalkidikis.gr

Programul navelor din Tripiti spre Ammouliani și viceversa.

Galerie foto


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *