Ammouliani.ro

Banana Beach – Nisip de aur scăldat de soare

Banana Beach – Nisip de aur scăldat de soare - plaje - Ammouliani.ro

Banana Beach – Nisip de aur scăldat de soare

Așa cum probabil v-ați obișnuit, fiecare plajă din micuța insulă Ammouliani are ceva special. Dacă în zilele trecute am povestit despre Kalopigado Beach și al său nisip negru, astăzi pe lista noastră își găsește locul, Banana Beach.

Accesul către plajă

Trebuie să știți de la început că pentru a ajunge la Banana Beach aveți la îndemână două opțiuni, fie mașina personală, fie o barcă închiriată.

În ceea ce privește accesul cu mașina, drumul este destul de îngust și parțial neasfaltat. Cu puțină atenție și câteva abilități de condus se ajunge foarte ușor în paradisul auriu.

Pentru cei dornici de puțină mișcare recomandăm coborârea pantei pe jos, așa veți putea admira și natura care și-a creat propriul univers, încă neatins de om.

Așa cum Grecia ne-a tot învățat, locurile greu accesibile sunt mereu surprinzătoare.

După doar câteva minute (noi am ales mașina personală), ieșind din vegetația luxuriantă facem cunoștință cu un spectacol de lumină și culoare. Sclipici la tot pasul, verdeață, apă cristalină și umbreluțe frumos aranjate.

Facilități, tarife și activități

Cei de la Banana Beach s-au gândit la toate în cel mai mic detalii: pentru pasionații de natură, șezlonguri pe gazon, frumos umbrite de măslini, iar pentru cei dornici de bronz autentic, șezlonguri pe plajă și umbreluțe din papură, ce să mai, de toate pentru toți.

Șezlongurile sunt gratuite, condiția fiind ca oaspeții să consume produse de la bar. Un frappe sau o bere costă aproximativ 5 euro.

În cazul în care după o tură de înot vi se face foame, la bar găsiți atât sandwich-uri cât și preparate mai sofisticate.

Seara la apus, recomandăm un cocktail servit alături de persoana iubită.

Cu siguranță vă întrebați ce puteți face pe această plajă în afară de bronz și înot. Ei bine, aici puteți practica scuba diving, apa fiind plină de peștișori și alte vietăți marine, deci spectacolul este garantat.

Dacă v-ați planificat deja vacanța în Ammouliani atunci trebuie să treceți pe lista și o vizită la Banana Beach, iar dacă nu sunteți hotărâți aruncați o privire și la celelalte plaje.

Pe curând, dragi călători, îndrăgostiți de Grecia autentică! 😊

Text: Alina ROȘOIU, Imagini: Alina ROȘOIU și Claudiu VATAU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *