Ammouliani.ro

Kalopigado Beach – plaja cu nisip negru

Kalopigado Beach – plaja cu nisip negru


Ei bine, am ajuns și noi aici, pe singura plajă cu nisip negru din Ammouliani, Kalopigado Beach.

Dis-de-dimineață ne-am luat loțiunea de plajă, pălăria, o carte bună și am plecat să descoperim ce are acest loc de oferit. Drumul a fost scurt, aproximativ 8 minute cu mașina din centru stațiunii. Plaja este micuță dar cochetă. Pe lângă umbreluțe și sezlonguri aici găsești și hamace, numai bune de pentru relaxare.

Kalopigado Beach – loc ideal pentru familiile cu copii mici

Plaja este ideală pentru familiile cu copii mici. Nu numai că intrarea în apă este lină, aici, temperatura apei este puțin mai mare decât pe celelalte plaje precum Alikes sau Megali Ammos. Temperatura crescută a apei se datorează și culorii nisipul. Diferit față de toate celelalte, la Kalopigado Beach vei găsi un nisip special, negru și foarte fin. Culoarea acestuia, ireală pentru o plajă din Grecia, te va surpinde. În combinație cu apa incredibil de cristalină crează un peisaj numai bun pentru relaxare.

Beach bar Blue Dreams

Și dacă totuși am venit la plajă, relaxarea nu poate fi completă dacă nu savurăm un frappe. La doar câtiva pași de sezlong am descoperit Blue Dream, un beach bar cochet, cu oameni dornici să îți facă vacanța cât mai plăcută. Un frappe costă între 3 și 4 euro, depinde dacă îți dorești și înghețată (noi am ales varianta cu înghețață de banane, un deliciu 🍧). Aici găsești și bauturi răcoritoate, bere, dulciuri și chiar minuturi.

Atmosfera a devenit mai antrenantă când gazda noastră, Eleni Martigaki, ne-a arătat că shot-uri grecești chiar au puteri magice. Cercul perfect rotund și exersarea cuvântului ”yamas!”, noroc în greacă, reguli de bază pentru bautori de shot-uri :)))

După mica escapadă, baia în apa cristalină a fost tot ceea ce mai trebuia pentru ca ziua noastră să fie una reusiță.

Pentru următoarea ta vizită în Ammouliani, îți recomandăm Kalopigado Beach.

Galerie foto


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *