Ammouliani.ro

Hotel Sunrise

Hotelul Sunrise este situat în Ammouliani, la 300 de metri de port. Este situat sus pe colină și oferă o priveliște minunată asupra golfului și a grădinilor. Hotelul este compus din două clădiri având 46 camere (duble și triple) și oferă toate serviciile pentru o cazare comodă. Locația și ambianța insulei completează senzația absolută a vacanțelor de vară.

Camerele hotelului Sunrise sunt funcționale și îndeplinesc cerințele chiar și a celor mai pretențioși oaspeți. Toate camerele sunt decorate într-o manieră ce creează o atmosferă plăcută și relaxantă, asigurând o ședere confortabilă. Camerele au vedere la mare și la grădinile hotelului.

Facilități camere


Aer condiționat, Frigider, TV, Linie telefonică, Radio, Uscător de păr la baie

Facilități hotel


La recepția hotelului Sunrise puteți solicita informații despre zona și pentru închirierea mijloacelor de transport. Pentru a începe ziua în mod plăcut, hotelul vă oferă un mic dejun bogat, iar snack bar-ul este la dispoziția dumneavoastră întreaga zi și noapte ca să vă bucurați de cafeaua sau de băutura dvs. în grădinile frumoase ale hotelului sau în salonul nostru, unde puteți să urmăriți canalele locale sau prin satelit. 

Contact


Hotel Sunrise
63075, Ammouliani Halkidiki
Greece

info@sunrisehotel.info
Tel: (+30) 23770 51 173
Tel: (+30) 23770 51 273
Τel: (+30) 23770 51 174
Fsx: (+30) 6974 028 214

http://www.ammouliani-sunrise.gr/

Regiunea


Descoperiți cu noi o regiune unică îmbrățișată de insula Ammouliani, prin frumusețile naturale unice, o istorie unică, prin datini și obiceiuri, monumente de unicitate universală. Zona din apropierea? Sfântului Munte Athos, Staghira, unde s-a născut filosoful Aristotel, Canalul lui Xerxes, satele de munte care sunt pline de culori și așezării mici pe țărmul mării, grupul insulelor mici Drenia, chiar și mulți kilometri de linie de țărm farmecă pe toți oaspeții. Cele mai celebre plaje din Ammouliani sunt: Alikes, Megali Ammos, Sf. Gheorghe, Karagatsia, Faka, Tsaska și insule cu ape de smarald.

Transportul spre insulă


Pentru transportul spre insula cu autobuzul (KTEL), puteți găsi programul autobuzelor pe site-ul web: www.ktel-chalkidikis.gr

Programul navelor din Tripiti spre Ammouliani și viceversa.

Galerie foto


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *