Ammouliani.ro

Drenia Studios

Drenia Studios


Drenia Studios se află în partea centrală a insulei Ammouliani, chiar între primul și al doilea braț al peninsulei Halkidiki.

Cazare și facilități


Hotelul se află la o distanță scurtă de mers pe jos de centrul orașului, precum și de toate restaurantele, cafenelele și alte locuri de divertisment și cumpărături. Avem 3 apartamente mari, 2 studiouri duble și 3 studiouri triple, dintre care unul este echipat pentru nevoi speciale și este accesibil cu scaun cu rotile. Fiecare studio dispune de baie proprie, bucătărie echipată și este dotat cu tot ce este necesar, cum ar fi aragaz electric, cuptor cu microunde, frigider, farfurii și veselă. Există conexiune Wi-Fi și televiziune în fiecare cameră, precum și un pat pentru copii. Fiecare cameră are un balcon cu o vedere uimitoare către mare și insulele din jur. Nu oferim mic dejun. Cu toate acestea, într-un rază de 150 de metri există 2 brutării diferite de la care puteți savura produse de patiserie tradiționale grecești în fiecare dimineață. Am echipat fiecare cameră cu meniuri din care puteți comanda micul dejun să vă fie adus în pat.

Cere disponibilitate

  Sosire


  Tarife și perioade de tarifare


  EXTRASEZON – 01.06-30.06.2024

  • Studio Dublu: 80€/noapte
  • Studio Triplu: 90€/noapte
  • Apartament pentru 4 persoane: 125€/noapte

  EXTRASEZON – 01.09-15.09.2024

  • Studio Dublu: 85€/noapte
  • Studio Triplu: 105€/noapte
  • Apartament pentru 4 persoane: 135€/noapte

  SEZON – 01.07-30.08.2024*

  • Studio Dublu: 115€/noapte
  • Studio Triplu: 140€/noapte
  • Apartament pentru 4 persoane: 180€/noapte

  *01.07-15.07 sejur minim de 5 nopți (cu excluderea vinerii și a sâmbetei)

  *15.07-31.08 sejur minim de 7 nopți (cu excluderea sâmbetei și a duminicii)

  Galerie foto


  Transportul spre insulă


  Pentru a ajunge pe insulă, trebuie să luați un feribot din Tripiti. Feribotul parcurge aproximativ 10 minute până când ajunge pe insulă de pe continent. Aici veți găsi un mic hotel de familie amplasat pe mal, oferind o vedere splendidă asupra muntelui Athos și a insulelor mici din jurul Ammouliani.

  Pentru transportul spre insula cu autobuzul (KTEL), puteți găsi programul autobuzelor pe site-ul web: www.ktel-chalkidikis.gr

  Programul navelor din Tripiti spre Ammouliani și viceversa.

  Contactează direct Drenia Studios


  Insula Ammouliani și cele 24 de plaje


  Toate plajele de pe insulă sunt nisipoase, cu apă puțin adâncă și cristalină. Există o cafenea/restaurant pe fiecare plajă, unde în schimbul unei cafele simple puteți beneficia de umbrelă și șezlong gratuit. Puteți găsi ATV-uri sau scutere de închiriat pe insulă, precum și ambarcațiuni cu motor pentru a vă plimba în jurul insulei. Pentru copii există un parc de distracții, un loc de joacă cu leagăne și tobogane, precum și un parc acvatic. Insula este mică, ceea ce o face un loc liniștit, pașnic și minunat pentru o vacanță în familie sau o evadare romantică.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *