Ammouliani.ro

Pansion Eleni

Pansion-Eleni-Ammouliani-Ammouliani.ro

Pansion Eleni este o unitate de cazare în sistem self-catering, situată în Ammouliani, insula cu cele mai frumoase plaje din Halkidiki, la 60 de metri de portul principal.

Camerele sunt de fapt studiouri, dotate cu chicinete, pentru prepararea cu ușurință a micului dejun sau a cafelei de dimineață. Fiecare cameră dispune de baie privată cu duș.

Facilități camere


Aer condiționat, Frigider, TV, balcon, chicinetă dotată cu mașină de gătit, parcare gratuită

Facilități hotel


La Pansion Eleni vă puteți relaxa în terasă sau în gradină, iar mașina se poate parca gratuit și în siguranță, în fața pensiuni.

Contact


Pansion Eleni
Ammouliani, Halkidiki, Grecia

pansioneleni1@gmail.com
Te.l: (+30) 23770 51 036
Mob.: (+30) 6978713587

Regiunea


Alegând să vă petreceți vacanța în Ammouliani, vă veți bucura ce cele mai frumoase plaje din Halkidiki, unele amenajate și certificate cu blue flag, altele sălbatice ce abia așteaptă să fie descoperite. Puteți chiar să vă petreceți timpul liber, explorând întreaga insulă, fie pe uscat, fie pe apă în croazierele organizate în jurul insulei, la insula Drenia. Pentru a descoperi o serie de mănăstiri spectaculoase, croaziera spre muntele Athos nu trebuie ratată.

Transportul spre insulă


Pentru transportul spre insula cu autobuzul (KTEL), puteți găsi programul autobuzelor pe site-ul web: www.ktel-chalkidikis.gr

Programul navelor din Tripiti spre Ammouliani și viceversa.

Galerie foto


Imagini: Claudiu VATAU, Ovidiu OPREA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *