Ammouliani.ro

Sunrise Villas

Sunrise Villas din Ammouliani - Ammouliani.ro

Echipa Sunrise este în creștere și vă întâmpină cu 4 vile noi, la Sunrise Villas din zona Trygona, cu o priveliște uimitoare la mare și locul cu cel mai perfect apus de soare de pe insulă. Ne aflăm pe frumoasa insulă Ammouliani din Halkidiki, la doar 500 de metri de localitate și port, la 500 de metri de Banana Beach și la 400 de metri de coasta Elia.

Acolo unde sunt construite vilele, dealul verde, îmbrățișează marea albastră, iar liniștea și priveliștea oferite de această combinație, sunt ideale pentru vacanța ta cea mai liniștită și plăcută. Sunrise Villas este destinația ideală pentru familiile și cuplurile care preferă intimitatea într-o atmosferă de armonie, pace și calm.

Fiecare vilă este autonomă, cu parcare privată. Dispun de un dormitor cu pat King Size, o bucătărie complet utilată, un living cu o canapea care devine pat și are acces direct la gradina și terasa cu vedere nestingherită la mare. Au aer condiționat în toate zonele și TV în dormitor și living.

Vilele noastre sunt concepute pentru un confort complet, pentru a oferi o atmosferă relaxantă și liniște. Sunt complet echipate și includ: dormitor, baie, bucătărie cu toate facilitățile necesare, living, terasă mare cu grădină și vedere magnifică asupra golfului Sigitikos și a insulei Ammouliani.

Facilități vile


Vedere panoramica la mare, Wi-fi gratuit, Expresor pentru cafea, Aer condiționat, Parcare privată, Prăjitor de pâine, Frigider, Terasă mare cu gradină, Uscător de păr, Fierbător de apă, Produse de îngrijire a pielii pe bază de măsline, 400m. până la Elia Beach, 500m. până la Banana Beach, 500m. până la port, 700m. până în centrul localității

Contact


Sunrise Villas

Ammouliani Island Halkidiki, Greece

Tel: +30 6979986192

Tel: +30 6945710510

E-mail: sunrisevillasammouliani@gmail.com

Website: www.sunrisevillas-ammouliani.com

Regiunea


Descoperiți cu noi o regiune unică îmbrățișată de insula Ammouliani, prin frumusețile naturale unice, o istorie unică, prin datini și obiceiuri, monumente de unicitate universală. Zona din apropierea? Sfântului Munte Athos, Staghira, unde s-a născut filosoful Aristotel, Canalul lui Xerxes, satele de munte care sunt pline de culori și așezării mici pe țărmul mării, grupul insulelor mici Drenia, chiar și mulți kilometri de linie de țărm farmecă pe toți oaspeții. Cele mai celebre plaje din Ammouliani sunt: Alikes, Megali Ammos, Sf. Gheorghe, Karagatsia, Faka, Tsaska și insule cu ape de smarald.

Transportul spre insulă


Pentru transportul spre insula cu autobuzul (KTEL), puteți găsi programul autobuzelor pe site-ul web: www.ktel-chalkidikis.gr

Programul navelor din Tripiti spre Ammouliani și viceversa.

Galerie fotoLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *