Ammouliani.ro

Guest House Helianthus

Guest House Helianthus din Ammouliani - Ammouliani.ro

Pensiunea Ηelianthus poate acoperi orice nevoie profesională sau personală, inclusiv servicii în cameră, transferuri din port, bibliotecă cu cărți literare, reviste, benzi desenate, imagini din Grecia și din lume, precum și jocuri de masă pentru tineri și adulți. În plus, zilnic, în tradiționala piață principală a insulei, sunt servite mâncărurile de dimineață ale unui mic dejun bogat.

Facilităţi camere


Atât zonele comune, cât și cele nouă dormitoare tematice se caracterizează prin simplitate, confort și bun gust. Lemnul omniprezent, culorile de pământ prietenoase, materialele de calitate, atenția la detalii, facilitățile de înaltă calitate și iluminatul arhitectural se combină pentru a crea o atmosferă ideală pentru relaxare și bunăstare.

„Dormiți în brațele naturii”. Acesta este atât motto-ul nostru, cât și filozofia de design a unității noastre. Camerele noastre sunt moderne, minime și extrem de funcționale, concepute pentru a calma mintea și corpul. Paturile și saltelele ortopedice din materiale naturale, perne de gâscă, lenjerie de calitate în culori relaxante și o selecție de produse naturale pentru îngrijirea personală garantează un somn sănătos și liniștit.

Fiecare dintre camerele noastre se inspiră din cele mai frumoase flori care aduc grație naturii grecești: „Iasmos”, „Iris”, „Hibiscus”, „Dianthus”, „Anthemis”, „Amarylis”, „Althea”, „Hyacinthus” și „Valeriana” vă stă la dispoziție pentru un sejur de neuitat!

Facilităţi hotel


Room service, Mic dejun continental, Internet wireless gratuit, Transport de bagaje de la și la pensiune, Bibliotecă și jocuri, Depozitare bagaje, Serviciu medical disponibil prin rezervare, Magazin cu amănuntul de produse de îngrijire personală.

Contact


Ammouliani, 63075, Chalkidiki, Grecia

Telefon: +30 6944 518218

Email: info@helianthus.gr

www.helianthus.gr

RegiuneaAmmouliani este singura insulă populată din Macedonia Centrală. Administrativ, face parte din municipiul Aristotelis. Este situat între Muntele Athos și peninsula Sithonia. Ammouliani se află la 122 de kilometri de Salonic și este accesibilă numai pe mare din portul Tripiti (aproximativ 2 mile nautice).

Transportul spre insulă


Pentru transportul spre insula cu autobuzul (KTEL), puteți găsi programul autobuzelor pe site-ul web: www.ktel-chalkidikis.gr

Programul navelor din Tripiti spre Ammouliani și viceversa.

Galerie foto


Imagini: Claudiu VATAU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *