Ammouliani.ro

Trinity Hotel Ammouliani

Trinity Hotel Ammouliani - Cazare - Hoteluri - Ammouliani.ro (18)

Trinity Hotel Ammouliani


Cu siguranță cu toții visăm la zilele de concediu, unde privim marea direct din pat. Acele vise pot deveni realitate dacă alegi să te cazezi la Trinity Hotel Ammouliani.

Unitatea de cazare este nouă, finalizată în primăvara anului 2022, complet utilată și dotată. Capacitatea de cazare este de 6 adulți și 6 copii, distribuită în 3 studiouri, toate cu denumiri unice.

Drenia, Megali Ammos și Alikes vă vor întâmpina la începutul sejurului în Ammouliani. Nu vorbim despre celebrele plaje, ci despre studiourile pe care le vei găsi la Trinity Hotel Ammouliani.

Cele 3 camere sunt complet utilate, beneficiază de balcon cu vedere la mare, baie cu cabină de duș, seif și articole gratuite de toaletă.

Dimineața, cafeaua parcă are alt gust, dacă este savurată pe balcon, iar seara, puteți alege să priviți apusul direct din pat. În fiecare cameră exista un pat matrimonial și o canapea extensibilă, televizor și aer condiționat.

Tarifele pornesc de la 80 euro/noapte la începutul sezonului și urcă în high-season până la 250 euro/noapte.

Pentru un concediu reușit vă recomandăm Trinity Hotel Ammouliani.

 

Contact & Rezervări


Tel: +302377051322

Coordonate GPS: 40.33103087565765, 23.922407831862284

Transportul către insulă


Pentru transportul spre insulă cu autobuzul (KTEL), puteți găsi programul autobuzelor pe site-ul web: www.ktel-chalkidikis.gr

Programul navelor din Tripiti spre Ammouliani și viceversa.

Galerie foto


 

Text și imagini: Alina ROȘOIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *