Ammouliani.ro

Adrian Dobrin

Adrian Dobrin - Ghidul tău de turism în Ammouliani

Ghidul tău de turism în Ammouliani


Numele meu este Adrian Dobrin și sunt ghid de turism acreditat.

Am început să cochetez cu turismul de prin anul 2009-2010, alături de Christian Adventure, apoi am continuat pregătirea profesională și colaborările cu agenții importante din România, precum Karpaten Tourism, Christian Tour, Hello Holidays și DCR Adventures.

În ultimii 5 ani am avut o colaborare mai strânsă alături de Hello Holidays și DCR Adventures. Cu ambele agenții am coordonat și însoțit grupuri de turiști în România, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Grecia. Din 2015 am început să lucrez ca ghid sezonier în Grecia.

În primul an am activat ca ghid local în Tolo, Peloponez, unde am coordonat grupurile de turiștii români prin Atena, Nemea, Nafplio, Epidavros, Corint, Insula Spetses și insula Hydra.

În urmatorii 4 ani am lucrat ca ghid local în Sarti, Halkidiki, unde am coordonat mii de turiști români prin zona Halkidiki (Sithonia, Salonic, Muntele Athos) și pe micuța și frumoasa insulă Ammouliani.

De-a lungul celor 4 ani petrecuți aici, am avut plăcerea de a mă reîntâlni pe insulă cu foști turiști veniți aici în concediu.

Cunosc mai multe legende din zona muntelui Athos, cunosc destul de bine zonele turistice din Salonic și brațul Sithonia din Haklidiki.

Sunt un ghid sociabil, deschis, cu simțul umorului și chiar țin legătura cu foarte multi turiști, pe unii dintre aceștia am avut plăcerea de ai ghida atât în Tolo, Peloponez, cât și în Sarti, Haklidiki – Ammouliani.

Mă pregătesc să ghidez și în afara Europei, mai exact pe insula Zanzibar, Tanzania (Africa), urmând ca în fiecare an, să ghidez grupuri cât mai mari pe aceasta frumoasă insulă. De asemenea, pentru cei care mă solicită, pot însoți grupele de turiști chiar și pe Kilimanjaro sau prin munții din România.


Datele mele de contact sunt:

Dobrin Adrian

Telefon: 0741.509.412

E-mail: adrian.dobrin2006@gmail.com, adrian_dobrin2006@yahoo.com

Facebook: Ady Yo

Instagram: ady_travels


8 comentarii

 1. Recomand colaborarea cu Adrian (Ady Yo) din mai multe considerente: este un om integru, calm, cu foarte mult bun simt si este un profesionist in continua perfectionare!
  Succes in continuare, Ady!
  Avem nevoie de oameni ca tine!

 2. Este puțin spus recomand, Ady Yo este un exemplu viu că, dacă vrei poți! Are experienta si foarte multă informație. Te poate ajuta chiar să te redescoperi. Are un simț al umorului molipsitor și nu te plictisești lângă el! Ești tare, Yo! Succes 🤗

  1. Julieta, îți mulțumesc pentru cuvinte și pentru recomandare. Mă bucur că te-am putut ajuta mai mult sau mai puțin. Pe curând!

 3. Văzându-l pe Ady, am înțeles că un ghid bun, trebuie să aibă răbdare, să fie înțelegător și empatic cu dorințele turiștilor, mereu atent la tot ce se întâmplă în jur, organizat și să fie oricând pregătit cu o soluție pentru orice fel de problemă. Îl recomand cu încredere pentru seriozitate și profesionalism!

  1. Adi este un deschizător de drumuri,
   Dependența de munte, de călătorii a fost asigurata din momentul în care l-am întâlnit.
   Este o enciclopedie în materie de echipament și logistica unei drumeții.

   Este mai mult decât un ghid, este un frate prețios.

   1. Hei, Cătălin! Îți mulțumesc pentru faptul că te-ai lăsat pe mâna mea. Mă bucur dacă am putut juca rolul de “Cupidon” între tine și munte. Toate gândurile bune și pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *